Bliv instruktør i ODK

Instruktør, hjælpeinstruktør eller minihjælper. Hvis du har lyst til at prøve dig selv af, så hold dig ikke tilbage. Vi mangler løbende nye instruktører.

På nogle hold, er det nødvendigt, at du har gymnastikerfaring og stor viden om for eksempel spring. På andre hold er det typisk en gymnasts forælder, der har tjansen. Uanset din baggrund skal vi nok hjælpe dig i gang med relevante kurser, uddannelse og vejledning.

Sæson 21/22 står for døren og vi har et spændende gymnastik program klart. Men vi har stadig brug for flere dygtige instruktører, blandt andet til forældrebarn- og børnespringholdene.

Har du spørgsmål? Så skriv til Malene Egekjær

 

Seks gode grunde til at blive instruktør

  1. Du får gratis kurser og uddannelse. Både så du kommer godt i gang i din nye rolle som instruktør, og så du løbende kan udvikle dig og få ny inspiration. ODK afsætter penge til dette hver sæson.
  2. Du får løn eller godtgørelse. Hvor meget du får, afhænger selvfølgelig af hvor mange hold, du underviser.
  3. Du bliver en del af et fællesskab. Du får netværk og sjove oplevelser sammen med de andre instruktører i ODK. For vi holder sammen og hjælper hinanden.
  4. Du får mulighed for at få personlig vejledning og feedback på din træning. Hør mere ved at kontakte ODK’s kursusansvarlige på kursus@odk.dk.
  5. Er du forælder, kan dit barn få plads på ét af de populære børnehold.
  6. Du får DGI’s magasin Udspil gratis med posten.