Udvalg

ODK’s udvalg

Der er ikke noget, der planlægger sig selv. De forskellige udvalg i ODK har forskellige ansvarsområder, og alle medlemmer er frivillige og bidrager med det, de kan. Har du lyst til at blive frivillig, så læs mere her, og ellers kontakter du os bare, hvis du har spørgsmål, input eller ideer.

 

Kommunikationsudvalget

Vi sørger for, at medlemmer bliver informeret om events og andet via hjemmesiden, facebook og nyhedsbrevene. Det er os, der laver nyt materiale ved sæsonopstart og til arrangementer samt fortæller de gode historier fra ODK.

Udvalget består af Mette L, Mette R. og Anders K

Sæsonudvalget

ODK har masser af gymnastikhold på alle niveauer. Hvert år planlægger og fordeler vi sæsonens hold og sørger for at finde de helt rigtige instruktører og hjælpeinstruktører. Vil du være instruktør i ODK, så læs mere her.

Udvalget består af Mette R., Amalie og Christina

Opvisningsudvalget

ODK’s årlige forårsopvisning i Frederiksberg Hallerne er en fantastisk oplevelse. Og det er opvisningsudvalget, der står bag planlægningen og koordineringen af frivillige hjælpere. Kontakt os på opvisning@odk.dk.

Udvalget består af Amalie og Christina

Redskabsudvalget

Der skal løbende indkøbes og vedligeholdes redskaber. Vi holder øje med redskaberne på alle træningssteder, og så er vi ansvarlige for førstehjælpskasserne. Mail redskab@odk.dk.

Udvalget består af en instruktør/forælder på hvert træningssted, og Viggo er tovholder

Forretningsudvalget

Vi forbereder alle bestyrelsesmøder i ODK, så de kan afvikles så effektivt som muligt. Forretningsudvalget består af formanden, næstformanden og kassererne. Vi kan ikke træffe beslutninger uden om bestyrelsen.

Udvalget består af Mette R., Viggo og Jytte

Foreningsaktivitetsudvalget

Det skal være sjovt at være frivillig og instruktør i ODK. Derfor arrangerer aktivitetsudvalget events for vores frivillige og instruktører, så vi kan møde hinanden på kryds og tværs flere gange i løbet af sæsonen.

Udvalget består af Jytte, Christina W. og Tove

Medlemsaktivitetsudvalget

I ODK dyrker vi sammenholdet og fællesskabet. Derfor arrangerer medlemsudvalget flere events og aktiviteter for ODK’s medlemmer i løbet af hver sæson. Det er for eksempel juletræsfesten og HalloweenHop.

Udvalget består af Tove, Pia M. og Rikke B.