Sæson 2019-2020 er næsten på plads

ODK’s bestyrelse og frivillige har knoklet på højtryk for at få sæson 19-20 til at falde på plads. Vi nærmer os en offentliggørelse af programmet. Her er, hvad du skal vide.

1) Programmet er på vej og vil blive offentliggjort på odk.dk og i Mit ODK i starten af august.

2) Det tegner til at blive en fed sæson med omkring 50 hold – og der er noget for alle aldre. Glæd jer!

3) Vi mangler stadig instruktører og hjælpeinstruktører til cirka syv hold. Er det dig, vi søger? Se her.

4) Tilmeldingen åbner den 15. august kl. 21.00 for “gamle” medlemmer, der var aktive i sæson 2018-19.

5) Den 19. august åbner tilmeldingen for alle andre.

6) Du skal have oprettet en profil i Mit ODK, før du kan tilmelde dig et hold.

7) Det er en god idé at have styr på din profil i Mit ODK, inden tilmeldingen åbner. På den måde kan du mindske panikken, når du sidder på tilmeldingsaftenen og skal tilmelde dig et hold.

8) ODK sender en reminder ud om, hvor tilmeldingen åbner, til alle, som var aktive i sæson 18-19. Det sker nogle dage før den 15. august.

9) Hvis du er i tvivl, om et hold er noget for dig, har du to træninger til at beslutte, om du vil være med eller ej. Fortryder du efter de to træninger, kan du få dine penge retur. Læs mere om vores regler for tilmelding her.

10) Havner du på ventelisten, så lad vær med at miste modet helt. Der er meget rotation på holdene den første måneds tid, og har du fået en plads på ventelisten blandt de første fem, er det ikke usandsynligt, at du kan komme med alligevel. Kassereren kontakter dig via mail, hvis der bliver en plads ledig.