ODK’s opvisningshold i Rope Skipping

Kan du lide at få sved på panden og lære en masse nye ting? Så er ODK’s opvisningshold ShowSjip måske noget for dig!

På ODK’s sjippehold sjipper vi selvfølgelig en masse. Derudover er der også fokus på en god og grundig opvarmning med elementer af grundtræning indblandet. Det er nemlig vigtigt både at være varmet grundigt og og være stærk, når man skal sjippe – eller dyrke rope skipping, som vi kalder det.

Vi sjipper både med hvert vores enkelttov, hopper i dobbelte svingerbuer (double dutch), sjipper så hurtigt vi kan (speed) og finder på en masse sjove tricks og kombinationer – alt sammen med sjippetovet som omdrejningspunkt.

I løbet af sæsonen sammensætter vi en opvisning, som vi viser til to-tre opvisninger i slutningen af sæsonen. En sjippeopvisning består af en lang række elementer – lige fra det helt simple til det mere avancerede. Derfor kan alle uanset niveau deltage i opvisningerne.

Så uanset om du er helt nybegynder eller en garvet sjipper vil du helt sikkert kunne lære nye tricks med sjippetovene. Det eneste det kræver, er gå-på-mod og et par indendørs kondisko. Sjippetovene sørger vi for – du får endda dit eget den første dag du starter på holdet.

I ODK har vi flere forskellige rope skipping hold – så du kan starte allerede fra du går i 0. klasse, og fortsætte helt indtil du ikke kan hoppe mere.

 

Vi glæder os til at se dig!

 

Her et af fotograf Jens Astrups billeder fra ODK’s gymnastikopvisning i 2019