Hvad skal du vide?

Som instruktør er der nogle praktiske ting, du skal have styr på i løbet af sæsonen. Få overblikket herunder.

Mit ODK

Mit ODK kan du finde holdlister (denne er fortrolig og må ikke udleveres til andre) samt tilmelde dig ODK’s arrangementer i løbet af sæsonen. Du kan også udsende SMS’er eller mails til dit hold. For eksempel for at minde dem om ekstratræning eller aflysninger.

Nøgler

Alle instruktører får en ODK-nøgle. Nøglen passer i alle låse på ODK’s kasser og skabe på de forskellige træningssteder. Du får også nøgler til alle træningssteder, så du altid kan komme ind. Ved sæsonafslutning skal alle nøgler leveres tilbage til ODK. Har du brug for nøgler, så skriv til Viggo.

Redskaber og rekvisitter

Det er vigtigt for alle, at musikanlæg og redskaber fungerer. Så giv redskabsudvalget besked, hvis du oplever, at noget er defekt eller kræver vedligehold. Mangler du noget til din træning, så skriv til redskab@odk.dk. Måske har vi det allerede på en anden skole, eller måske kan vi købe det.

Aflysninger

Der kan opstå aflysninger i løbet af en sæson. For eksempel fordi en skole selv skal bruge deres gymnastiksal. Som instruktør får du besked via e-mail, så snart vi ved det. Nogle gange har vi et alternativt træningssted, andre gange skal du selv finde et sted eller aflyse træningen. Det er dit ansvar at give holdet besked.

Vi forventer, at du prioriterer din instruktørrolle, men bliver du alligevel forhindret i at deltage, skal du selv finde en afløser og aftale aflønning.

Førstehjælpskasse

Alle træningssteder har en førstehjælpskasse. De fyldes op af frivillige. Skriv til redskab@odk.dk, hvis der mangler noget.

Træningssteder

ODK har forskellige træningssteder rundt omkring i byen. Se en liste over stederne her.

Ekstratræninger & aktiviteter

Vi anbefaler, at du arrangerer ekstratræninger. Ryst for eksempel dit hold sammen, puds opvisningsprogrammet af, eller invitér børnegymnasternes familie med til en hyggedag.

Vil du booke ekstratræninger til dit hold, kan du altid skrive til foreningens administrative medarbejder Malene, samt tjekke kalenderen. Vil du leje helt andre lokaler, kan du få tilskud fra ODK. Du står selv for at booke lokaler hos eksterne partnere.

ODK støtter sociale aktiviteter med 200-800 kr. pr. hold afhængigt af, hvor mange gymnaster I er på holdet. Skriv til Malene for at høre mere mere.

Opvisninger og sæsonafslutning

Hver sæson afsluttes med forårsopvisningerne. Her deltager alle ODK’s hold. Programmet er tæt pakket, og ofte må flere hold på gulvet sammen. Hvis du ønsker at komme på gulvet sammen med et bestemt hold, så aftale selv dette, og send jeres ønske til Malene.

En stor del af vores junior- og voksenhold får praktiske opgaver til opvisningen. Det kan for eksempel være at slæbe redskaber, pynte op eller rengøring.

Stævner

Vil dit hold deltage i DGI’s stævner som for eksempel Stenbrostævnet, Forårsstævnet eller Sommerstævnet? Så skal du selv melde dit hold til. ODK betaler deltagergebyret. Vi opfordrer til, at du gør det i god tid, da pladserne hurtigt bliver fyldt op.

Dragter og t-shirts

Alle børnehold får tilbudt en ODK t-shirt, som skal bruges til forårsopvisningen. Som instruktør får du besked om bestilling af t-shirts i november, og det er din opgave at afhente dem. Du får besked om hvor.

De børne- og juniorhold, som ikke ønsker en ODK t-shirt, kan få tilskud til dragter. ODK giver 50 kr. i tilskud pr. holddeltager, og beløbet refunderes ved at indsende kvitteringer. Spørg kassereren, hvis du er i tvivl.

 

Rejser til udlandet

Du har mulighed for at give dit hold en stor oplevelse med en rejse! Du kan for eksempel arrangere en tur Gymnastrada eller Festival del Sole. Husk, at du kan søge tilskud fra ODK, hvis du planlægger en tur.