Sports Akrobatik

Pyramider af gymnaster, flotte spring hen over gulvet og udfordrende koreografier, det er Sports Acrobatik. Og! Et meget vigtigt element i Sports Acrobatik er samarbejde, for du arbejder altid i grupper i denne gymnastikdisciplin.

Til Sports Acrobatik træner vi både styrke, smidighed og balance. Vi har fokus på springteknik og skal være stærke når vi kaster og griber hinanden.

Piger og drenge i alle aldre kan dyrke Sports Acrobatik sammen, og det er kun en fordel, at ikke alle er samme størrelse.

Hos ODK har vi et konkurrencehold, hvor der er udtagelse til og et aspiranthold for alle.

Sports Acrobatikhold sæson 20-21

Konkurrenceholdet

Konkurrenceholdet træner mandage og onsdage klokken 18-20 på Kildevældsskolen samt den første og tredje søndag hver måned fra klokken 14-16.30 på Institut for Idræt. Efter jul trænes desuden fredage klokken 16-18 i Hermeshallen hal2.

ODK’s konkurrencehold i Sports Acrobatik deltager i sjællands- og danmarksmesterskaberne, med flere grupper.

ODKs konkurrencehold i Sports Akrobatik

Aspirantholdet

På Sports Acrobatik aspirantholdet arbejder vi på, hele tiden at blive dygtigere. Målet for de fleste gymnaster her, er at blive så dygtige, at de kan komme på konkurrenceholdet.

Aspirantholdet træner på Kildevældsskolen hver mandag klokken 16.30-18 samt den første søndag hver måned fra klokken 14-16.30 på Institut for Idræt.

ODKs aspiranthold i sports akrobatik

Er Sports Acrobatik noget for dig?

Få en gratis prøvetræning – kontakt træner Simone Juul Christensen – sillejuul@hotmail.com