Yoga hos ODK

Gymnastikforeningen ODK tilbyder to forskellige yogahold. Mandage hvor Camilla Korsholm er instruktør for 18+ og onsdage hvor Majken Køhler er instruktør for 30+

Mandage klokken 20.00-21.00 på Skolen ved Søerne – 18+
På dette yogahold har vi både fokus på afspænding og opbygning. Vi kombinerer stillinger og flows fra forskellige yogastile og vi vil sætte os forskellige mål for hvilke stillinger vi skal udvikle i løbet af sæsonen.

Er du mest til en due der gør dig smidig eller til en ørn der gør dig stærk? Det er lige meget – på dette yogahold er der plads til både nybegyndere og lettere øvede. Hver time vil slutte af med en afspænding eller en guidet meditation. Hvis du ikke har prøvet yoga før, så se frem til at få flere glædeshormoner i kroppen og blive fyldt op af overskud i din sikkert travle hverdag. Yoga er træning af både krop og sjæl.

Instruktør på dette hold Camilla Korsholm fortæller om sig selv: Jeg fik for alvor øjnene op for yoga da jeg arbejdede i Sri Lanka. En buddhistisk munk sagde til mig ”you think too muct, try just to be present”. Og for mig er yoga netop et sted hvor man bare er nærværende og gør noget godt for sig selv.
Jeg har dyrket gymnastik hele min barndom og ungdom og yoga har mange fællestræk med gymnastikken.

Onsdage klokken 19.30-20.30 på Skolen ved Søerne – Reset: Yoga for begyndere 30+
På vej til et liv med vinyasa yoga i din hverdag:

På dette hold har vi fokus på at træne sammen med det formål, at yoga vil blive en del af dit liv og din hverdag fra nu.
• Vi skal træne solhilsner og månehilsner, fordi det er fundamentet for al yoga.
• Vi skal træne core, fordi du skal være stærk og kunne bære dig selv.
• Vi skal træne vejrtrækning, for uden det eksisterer vi ikke.

Udgangspunktet er, at du skal finde tid til dig selv i en travl hverdag. Tid til egenomsorg samtidigt med at din krop styrkes.

Majken Køhler der er instruktør på dette hold, fortæller om sig selv: Jeg er selv løber og svømmer, men efter en skade har jeg fundet styrke i vinyasa yoga og dyrker nu yoga dagligt.

Yoga sæson 20-21