Bliv frivillig

Vi mangler hjælp til både store og små opgaver

Vi kan altid bruge en ekstra hånd i ODK – der er altid små og store opgaver, som skal løses. Det er med andre ord: Op til dig, hvor meget tid du kan og vil bruge på at være frivillig. Som frivillig i ODK, bliver du en del af et stærkt socialt netværk og du får flere fordele. For eksempel kan du træne gratis i foreningen.

Vi har derudover en intern Facebook-gruppe for vores frivillige, hvor vi udveksler erfaringer, billeder og vigtige informationer med hinanden.

Fordele for ODK’s frivillige

Der er flere fordele for ODK’s frivillige. Som frivillig har du blandt andet ret til, at dit barn kommer forrest i køen til en plads på et børnehold. Du skal blot tilmelde dit barn via kassereren, inden sæsontilmeldingen åbner.

Alle bestyrelsesmedlemmer, suppleanter, instruktører og hjælpeinstruktører får, afhængig af indsatsen flere andre fordele. Kontakt odk@odk.dk hvis du er interesseret i at høre mere.

Lige nu søger vi frivillige til:

Bliv instruktør i ODK

Vil du gerne være instruktør, hjælpeinstruktør eller minihjælper i ODK? Det er ikke afgørende, at du har erfaring, for vi skal nok hjælpe dig i gang med kurser, uddannelse og vejledning. Se her, hvilke hold der leder efter instruktører lige nu.

Hjælp til arrangementer

Er du forælder til en gymnast i ODK? Hvis du har tid til at give en hånd med, bare til et enkelt arrangement, har vi altid brug for en ekstra hånd til fx at dække bord eller bestille mad. Skriv til Hanne Dall.