Bliv frivillig

Vi mangler hjælp til både store og små opgaver

Vi kan altid bruge en ekstra hånd i ODK – der er altid små og store opgaver, som skal løses. Det er med andre ord: Op til dig, hvor meget tid du kan og vil bruge på at være frivillig. Som frivillig i ODK, bliver du en del af et stærkt socialt netværk og du får flere fordele. For eksempel kan du eller dit barn træne gratis i foreningen, når du er .

Vi har en intern facebookgruppe for vores frivillige, hvor vi udveksler erfaringer, billeder og vigtige informationer med hinanden.

Der er flere fordele for ODK’s frivillige – blandt andet:

  • Som frivillig har du ret til, at dit barn kommer forrest i køen til en plads på et børnehold. Du skal blot tilmelde dit barn via kassereren inden sæsontilmeldingen åbner.
  • Alle bestyrelsesmedlemmer, suppleanter, instruktører og hjælpeinstruktører kan træne kvit og frit (op til 2.000 kroner) på de ODK-hold , som de ønsker. Gælder ikke hold med udtagelse.
  • Udvalgsmedlemmer kan træne på ét hold (ODK dækker kontingent op til 2.000 kroner). Eller give deres plads videre til ét eget barn.
  • Udnytter man ikke sin mulighed for at træne uden kontingent, kan denne ret gives videre til ét eget barn på ét børnehold.
  • Instruktører har ret til at have deres egne børn gratis med på det hold, hvor de selv er instruktører.

Bliv instruktør i ODK:

Vil du gerne være instruktør, hjælpeinstruktør eller minihjælper i ODK? Det er ikke afgørende, at du har erfaring, for vi skal nok hjælpe dig i gang med kurser, uddannelse og vejledning. Se her, hvilke hold der leder efter instruktører lige nu.

Hjælp til med forårsopvisningen

Der skal bestilles lys/lyd, blomster og samaritter samt løses alle mulige andre praktiske opgaver. Har du tid og lyst til at bruge en håndfuld timer på at planlægge eller hjælpe til på årets festdag den 6. april 2019, så skriv til Amalie Polano.

 

Bliv ODK-reporter

Er du god med et kamera? Eller har du en journalist gemt i maven? Vi har brug for to personer til lave indhold til ODK’s Facebookside og nyhedsbrevet til medlemmer. Skriv til Mette Lildholt Schmidt.

Hjælp til arrangementer

Er du forælder til en gymnast i ODK? Hvis du har tid til at give en hånd med, bare til et enkelt arrangement, har vi altid brug for en ekstra hånd til fx at dække bord eller bestille mad. Skriv til Tove Johnsen.

Til de frivillige

Vil du give en hånd med, når vi arrangerer et event for ODK’s instruktører? Eller er du den, som kan pakke 100 julegaver ind til vores frivillige? Skriv til Jytte Larsen.