Bliv frivillig

Vi kan tilbyde frivilligt arbejde til både store og små

ODK er alt overvejende en frivillig forening, og derfor har vi brug for alle, der vil give en hånd med. I ODK har vi et frivilligkorps, hvor du kan tilbyde din hjælp og støtte til forskellige opgaver. Det kan være alt fra mindre praktiske opgaver ved arrangementer til hjælp med sæsonplanlægning eller deltagelse i projekter.

 

Du kan tilmelde dig Frivillighedskorpset ved at udfylde denne tilkendegivelsesformular. På vores kontor i Hermeshallen sidder Malene, som du også kan kontakte enten på mobil 61 69 56 35 eller du kan skrive til ODK@ODK.DK

 

Det er op til dig, hvor meget tid du kan og vil bruge på at være frivillig.

 

Fordele for ODK’s frivillige:

Der er flere fordele for ODK’s frivillige. Som frivillig i ODK, bliver du en del af et stærkt socialt netværk og du får flere fordele. For eksempel kan du træne gratis i foreningen, dit barn kommer forrest i køen til en plads på et børnehold. Alle bestyrelsesmedlemmer, suppleanter, instruktører og hjælpeinstruktører får, afhængig af indsatsen, flere andre fordele.

 

Vi leder altid efter nye instruktører:

Bliv instruktør i ODK

Vil du gerne være instruktør, hjælpeinstruktør eller minihjælper i ODK? Det er ikke afgørende, at du har erfaring, for vi skal nok hjælpe dig i gang med kurser, uddannelse og vejledning. Læs mere her.