Bliv frivillig

Vi mangler hjælp til både store og små opgaver

Vi kan altid bruge en ekstra hånd i ODK – der er altid små og store opgaver, som skal løses. Det er med andre ord: Op til dig, hvor meget tid du kan og vil bruge på at være frivillig. Som frivillig i ODK, bliver du en del af et stærkt socialt netværk og du får flere fordele. For eksempel kan du eller dit barn træne gratis i foreningen, når du er .

Vi har en intern facebookgruppe for vores frivillige, hvor vi udveksler erfaringer, billeder og vigtige informationer med hinanden.

Der er flere fordele for ODK’s frivillige – blandt andet:

  • Som frivillig har du ret til, at dit barn kommer forrest i køen til en plads på et børnehold. Du skal blot tilmelde dit barn via kassereren inden sæsontilmeldingen åbner.
  • Alle bestyrelsesmedlemmer, suppleanter, instruktører og hjælpeinstruktører kan træne kvit og frit (op til 2.000 kroner) på de ODK-hold , som de ønsker. Gælder ikke hold med udtagelse.
  • Udvalgsmedlemmer kan træne på ét hold (ODK dækker kontingent op til 2.000 kroner). Eller give deres plads videre til ét eget barn.
  • Udnytter man ikke sin mulighed for at træne uden kontingent, kan denne ret gives videre til ét eget barn på ét børnehold.
  • Instruktører har ret til at have deres egne børn gratis med på det hold, hvor de selv er instruktører.