ODK’s konkurrencehold i Rope Skipping

Træner Laura Stockholm til konkurrence sammen med årgang 19/20

Har du en talentfuld sjipper gemt inde i dig? Og er du max klar på at sjippe en masse? Så er konkurrencesjipning noget for dig!

På ODK RopeSkipping Team er vi i sæsonen 2019/2020 12 sjippere på holdet, der trænes af Laura Stockholm. Vi træner centralt i København og på Frederiksberg to gange om ugen i to timer ad gangen.

Vi er et relativt nyt konkurrencehold og denne sæson er vores anden sæson. Vi er et konkurrencehold, og derfor vil vi gerne klare os godt, når vi deltager efter niveau til Sjællandsmesterskaberne og i Danmarksmesterskaberne. I år har vi vundet vores første medaljer ved Sjællandsmesterskaberne.

Vi er mellem 11 og 25 år, og på holdet er der plads til alle både piger og drenge. Vi træner sammen i konkurrencegrupper på tre-fire sjippere, eller allesammen sammen, når vi varmer op, øver tricks eller laver opvisningsserier.

Vores træner Laura, tager sig af den daglig træning. Hun har selv været konkurrencesjipper i Lillerød i mange år, og har været træner i ODK i den tid vi har haft ODK RopeSkipping Team.

Forældrer hjælper til med alt muligt lige fra praktisk hjælp til at to er uddannede dommere. Det er mest i forbindelse med konkurrencerne.

Den første konkurrence i Sæsonen 2020/2021 bliver DM – individuel i oktober 2020.

Der er udtagelse til konkurrencehold, kontakt Morten Størup og hør nærmere hvordan du kommer med på holdet.

Herunder ser du bronzevinderne fra sjællandsmesterskaberne i 2019, Thilde Palmqvist, Marie Varming og Anna Müller


Det er GymDanmark der står for de danske konkurrencer i Rope Skipping. Læs mere om Rope Skipping som konkurrenceform hos GymDanmark