Gymnastikforeningen ODK

ODK er en forening, og det betyder, at vi træner i sæsoner. En sæson varer som udgangspunkt fra primo september til ultimo april, og vi åbner for tilmelding én gang om året. Find de præcise datoer for opstart og afslutninger under de enkelte holdbeskrivelser.

De fleste hold holder ferie når skolerne holder ferie, det vil sige efterårsferie, juleferie og vinterferie samt officielle helligdage.

Tilmelding til de fleste hold lukker i uge 42.

Herunder finder du en række oplysninger, som er relevante, når du tilmelder dig et eller flere af ODK’s gymnastikhold.

Mangler du stadig svar? Så kontakt træneren på det pågældende hold – du finder kontaktoplysninger i holdbeskrivelsen – eller skriv til os på odk@odk.dk.

Når du opretter en profil

Vær opmærksom på, at du får indtastet de rigtige data. Er det dit barn, der skal tilmeldes, så er det dit barns data, der skal indtastes – ikke dine.

Alder og køn

Indtastet årgang og køn anvendes til at sortere, hvilke hold du kan vælge.

 

Står der eksempelvis 1-3 år, så betyder det, at følgende årgange kan tilmelde sig: 2023, 2022 eller 2021. For børn i skolealderen er det klassetrinnet, som er retningsgivende, og det følger normalt også årgange. Står der eksempelvis 0-2 kl., så betyder det, at følgende årgange kan tilmelde sig: 2018, 2017 eller 2016.

 

Følger dit barn ikke det alderssvarende klassetrin har det betydning for muligheden for tilmelding, kontakt os derfor på odk@odk.dk.

Ventelister

Bliver et hold fyldt op, kan du i stedet skrive dig på venteliste. Ventelisten er aktiv til og med uge 42. Derefter er holdene sat.

Hvis der kommer ledige pladser på holdet frem til uge 42, kontakter vi ventelisten kronologisk. Du har derfra to dage til at betale, ellers tilbyder vi pladsen til den næste på listen. Når sæsonen er slut slettes alle ventelister.

Har du tvillinger, og har du kun fået plads til ét barn på holdet, mens det andet står på venteliste, så kontakt vores kasserer på: kasserer@odk.dk

Pris

Kontingent varierer fra hold til hold, og du kan se priserne under de enkelte holdbeskrivelser.

Betaling

Du kan betale med Dankort og Mastercard via hjemmesiden. Du kan også betale via netbank: Danske Bank reg. 9570 og konto 6024181.

Vær opmærksom på, at vi kun registrerer manuelle indbetalinger hver 14. dag. Det betyder, at denne betalingsmåde ofte er for langsom, hvis du vil sikre dig en plads på de mest populære hold. Hvis du alligevel vælger denne betalingsløsning skal du sende en mail til odk@odk.dk

Din tilmelding er først gyldig, når din betaling er godkendt.

Fortrydelsesret

I ODK kan du altid deltage på et hold de to første annoncerede gange for at se, om det er noget for dig. Hvis du har tilmeldt dig et hold, men fortryder, skal kassereren have besked efter de to træninger (og inden tredje træning). Frem til og med uge 42 kan du få refunderet dit fulde kontingent minus et administrationsgebyr på 200 kroner.

Efter uge 42 er det ikke muligt at få kontingentet tilbage.

Har du fortrudt din tilmelding? Send en e-mail til kasserer@odk.dk. Skriv tydeligt, hvem du er, og hvilket hold, du vil frameldes.

Turister

Turister er velkomne i ODK efter aftale med instruktøren og kassereren. Vi tillader max to turister pr. hold. Kontingentet for en halv sæson svarer til: (Kontingent – 200 kroner)/2 = X + 200 kroner. Altså lidt over halvdelen.

Hvis du som turist ønsker at fortsætte i anden del af sæsonen, skal du betale det samme beløb igen. Turister skal betale for eventuelle holdudgifter, inden han eller hun rejser fra holdet.

Gratis prøvetime

Er du i tvivl, om et hold er noget for dig? Så har du mulighed for op til to gratis prøvetimer. Dette gælder dog kun, hvis holdet ikke er fyldt op.

Hvis reglerne overtrædes

Vi oplever desværre, at reglerne ikke altid bliver overholdt. Så blot for at skære det ud i pap:

Nej, du må ikke ændre indstillingerne for din fødselsdato, dit køn el. lign. for at få adgang til et hold. Du må heller ikke overdrage dit medlemskab ved at ændre navn og adresse på din profil. Og du må heller ikke deltage i mere end to holdtræninger uden at betale kontingent. Opdager vi brud på reglerne, bliver din tilmelding og medlemsprofil annulleret.