Info om tilmelding

Gymnastikforeningen ODK

ODK er en forening, og det betyder, at vi træner i sæsoner. En sæson varer som udgangspunkt fra primo september til ultimo april, og vi åbner for tilmelding én gang om året. Find de præcise datoer for opstart og afslutninger under de enkelte holdbeskrivelser.

Herunder kan du en række oplysninger, som er relevante, når du tilmelder dig et af ODK’s gymnastikhold.

Når du opretter en profil

Vær opmærksom på, at du får indtastet de rigtige data. Er det dit barn, der skal tilmeldes, så er det dit barns data, der skal indtastes.

Ventelister

Bliver et hold fyldt op, opretter vi en venteliste.

Hvis der så kommer ledige pladser, kontakter vi ventelisten kronologisk. Og du har 2 dage til at betale, ellers tilbyder vi pladsen til den næste på listen. Du beholder stadig de andre ventelistepladser, du har betalt for. Når sæsonen er slut slettes alle ventelister.

Har du tvillinger, og har kun det ene barn fået en plads på holdet, så skriv til kasserer@odk.dk

OBS: Især børneholdene bliver meget hurtigt fyldt op! Så vær klar ved computeren, når vi åbner for tilmelding, hvis du vil sikre dig en plads på holdet.

Pris

Kontingent varierer fra hold til hold, og du kan se priserne under de enkelte holdbeskrivelser. Se oversigten over vores hold.

Betaling

Du kan betale med Dankort og Mastercard via hjemmesiden. Du kan også betale med girokort eller via netbank: Danske Bank reg. 9570 og konto 6024181 (giro 6024181).

Vær opmærksom på, at vi kun registrerer manuelle indbetalinger hver 14. dag. Det betyder, at denne betalingsmåde ofte er for langsom, hvis du vil sikre dig en plads på et af de mest populære hold.

Din tilmelding er først gyldig, når din betaling er godkendt.

Fortrydelsesret

Du kan fortryde din tilmelding op til 9 dage efter holdets første træning. Det vil sige, at du frit kan prøve holdet 2 gange, inden du behøver at beslutte dig. Har du tilmeldt dig efter sæsonstart, har du 9 dage fra tilmeldingsdatoen til at fortryde.

Har du fortrudt din tilmelding? Send en e-mail til kasserer@odk.dk. Skriv tydeligt, hvem du er, og hvilket hold, du vil frameldes.

Gratis prøvetime

Er du i tvivl, om et hold er noget for dig? Så har du mulighed for op til 2 gratis prøvetimer. Dette gælder dog kun, hvis holdet ikke er fyldt op.

Snyd

Du må ikke ændre indstillingerne for din fødselsdato, dit køn el. lign. for at få adgang til et hold. Du må heller ikke overdrage dit medlemskab ved at ændre navn og adresse på din profil. Opdager vi snyd, bliver din tilmelding annulleret.