ODK ansætter Lise Ravnkilde

Bestyrelsen i Gymnastikforeningen ODK har nu fundet den person, som fremover skal varetage en stor del af foreningens opgaver inden for administration og udvikling. Valget er faldet på Lise Ravnkilde, som kommer med en bred erfaring fra gymnastikkens verden.

Foto: Ingrid Riis

Fra den 16. marts 2020 vil der være et nyt ansigt at finde i ODK. Foreningen har nemlig ansat Lise Ravnkilde i stillingen som administrations- og udviklingsmedarbejder.

-Vi glæder os helt vildt til, at Lise starter. Hun kommer med en masse erfaring inden for bestyrelsesarbejde og kommunikation, og så er hendes kendskab til og i gymnastikkens verden stort. Det tror vi på, at ODK kan få rigtig meget gavn af i fremtiden, siger foreningens formand Mette Schmidt Rasmussen.

Lise Ravnkilde er ansat til 37 timer om ugen, og hun vil både skulle bistå foreningens bestyrelse, foreningens frivillige samt medlemmerne med stort og småt.

-Vores forventning og håb er, at alle i foreningen vil opleve et løft – især i forhold til kommunikation og service – når vi får Lise med ombord. Det vil især nok komme til udtryk, når planlægningen og opstarten af den ny sæson 20-21 går i gang, siger Mette Schmidt Rasmussen.

Lise Ravnkilde kommer med en baggrund som selvstændig freelancer samt projektmedarbejder i GymDanmark. Derudover har hun i godt 20 å været aktiv i Eskilstrup Gymnastik og Idrætsforening – både som bestyrelsesmedlem, træner, kommunikationsansvarlig og frivillig på diverse arrangementer.

Vi håber, alle i og omkring foreningen vil være med til at tage godt imod Lise Ravnkilde.